Semineu electric Olsen Deluxe cu focar 3D Dimplex Optiflame si sunet

Pret obisnuit: 2.281,00 Lei

only: 2.074,00 Lei

Availability: Fara stoc

Tehnologia Dimplex Optiflame Multifire se remarca prin realismul de neegalat al flacarii. Efectul de flacara este realizat prin proiectia luminii in miscare pe un film fotosensibil iar brandul Dimplex vine cu cateva c...

Tehnologia Dimplex Optiflame Multifire se remarca prin realismul de neegalat al flacarii. Efectul de flacara este realizat prin proiectia luminii in miscare pe un film fotosensibil iar brandul Dimplex vine cu cateva caracteristici care transforma acest tip de flacara intr-una cat se poate de reala: culoare naturala a focului si de mare densitate, miscare naturala a flacarii fara efect sacadat si fara repetitivitate.

RealLogs Real Logs - busteni cu aspect natural de lemn ars

Lemnele din interiorul focarului sunt realizate dupa mulaj de lemn natural ars in foc. Astfel s-au obtinut busteni cu aspect si dimensiuni identice cu lemnele din semineul traditional. 

Efect 3D Multifire patentat Dimplex

Aspectul flacarii 3D Optiflame Multifire de la renumitul producator Dimplex este de neegalat prin realismul pe care il aduce. Flacara acestui semineu electric se remarca printr-o culoare foarte apropiata de culoarea naturala a focului. Bucura-te de un semineu cu rata de miscare si forma impecabila a flacarii asemeni focului natural. Flacara are o curgere lina fara efect sacadat si fara repetitivitate.

Incalzire cu Aeroterma silentioasa prevazuta cu termostat.

Focarul de semineu are incorporat o aeroterma silentioasa cu o treapta de incalzire,reglabila in intensitate prin intermediul butonului termostat. In general cand ne gandim la incalzirea cu aeroterma ne gandim si la numarul de decibeli produsi. Semineele Dimplex au aeroterme cu ventilator profesional silentios pentru un plus de confort.

365 zile din 365

Te poti bucura de magia flacarii 365 zile pe an cu sau fara caldura. Efectul de flacara functioneaza independent de modulul de caldura . Astfel in perioada sezonului cald te poti bucura de magia si pasiunea flacarii fara a degaja caldura suplimentara in locuinta. In anotimpul rece poti folosi suplimentar functia de incalzire Control dual: din telecomanda sau manual.

Control dual

Telecomanda semineului are functiile: Pornit/Oprit, corespunzatoare efectului de flacara 3D. Panoul de comanda manual se afla sub clapeta de pe fata focarului electric in partea de jos. Din panoul manual de comanda se pot accesa: efectul de flacara 3D, incalzirea si termostatul semineului. Panoul de comanda manual se afla sub clapeta de pe fata focarului electric in partea de jos. Din panoul manual de comanda se pot accesa efectul de flacara 3D, incalzirea, butonul de reglaj al intensitatii caldurii si butoanele ce ajusteaza luminozitatea focarului si viteza flacarii 3D.

Ecologic-Safe and Clean

Semineul electric este un produs ecologic,creat cu responsabilitate pentru mediul inconjurator care nu produce fum sau alta emisie in incapere sau in atmosfera . Folosirea semineului electric in apartamente, locuinte si spatii publice se realizeaza in deplina siguranta atat pentru adulti cat si pentru copii sau animale de companie.

Sunet de busteni 

OPTIONAL : Atasarea optionala a unui dispozitiv de sunet la semineul electric creeaza atmosfera placuta a lemnelor care ard in foc. Dispozitivul de sunet functioneaza independent de semineu si poate fi oprit oricand. Are trei trepte de volum : Low / Medium / High .

Alimentare si functionare

Semineul electric se conecteaza la o priza de 220 V cu impamantare, tensiune specifica instalatiei electrice existente in apartamente si locuinte. Nu are cos de fum si nu necesita ventilare sau aerisire. Din momentul in care este asezat in locul ales, urmand instructiunile de siguranta, se poate folosi ca orice alt aparat electric. In cateva secunde se poate obtine practic, efectul dorit de semineu si /sau caldura constanta.

Vezi video produs

 Specificatii rama

CuloareNegru-Crem
Dimensiuni la perete-
Dimensiuni focar
Extensie coltNu
Dimensiuni pe coltNu este cazul
Necesita asamblareNu
Dificultate asamblareNu este cazul
StilTraditional
Greutate totala-

 Specificatii focar

Dimensiune focar
Dimensiuni focar
Alimentare220 V
Amperaj-
Suprafata incalzire110 mc
Putere1700 W
TermostatReglabil
FunctiiIncalzire , Telecomanda
Caracteristici SpecialeRealLogs
TehnologieOptiflame
Puruficator aerNu este cazul
Greutate focar