Comenzi telefonice:

0758.11.99.33

Returnari si Restituiri

Dorim sa satisfacem nevoile dumneavoastra si sa va ajutam sa faceti alegerea potrivita. Intelegem ca este greu sa va decideti, iar unele produse arata diferit cand ajung la dumneavoastra acasa sau pur si simplu va razganditi.

De aceea va oferim 14 zile la dispozitie pentru a fi siguri ca sunteti multumit cu alegerea facuta iar in aceasta perioada puteti sa trimiteti oricand produsul inapoi pentru a-l inlocui cu un alt produs sau pentru a va restitui banii.

Orice zgarietura / deteriorare / distrugere a produselor comandate prin intermediul site-ului hombee.ro duc la anularea returului.

Inainte de a returna un produs , este necesar sa ne contactati prin e-mail , fax sau prin posta. Cererile de retur prin telefon nu vor fi luate in considerare.

Cum sa returnezi produsul

Sa trimiteti un produs inapoi este simplu. Produsul trebuie trimis exact cum a fost primit. Cu toate accesoriile si ambalajul original nedeteriorat.

Produsul trebuie returnat la adresa de pe factura. Va vom instiinta in momentul in care produsul a ajuns la noi si vom incepe operatiunile de inlocuire/restituire a banilor.

Exista 2 variante in care un client poate sa trimita produsul inapoi

  • Schimbare produs/returnare definitiva - In acest caz, clientul suporta cheltuielile de transport
  • Garantie - In acest caz, noi suportam cheltuielile de transport