Focar electric 3D Dimplex OptiV cu sunt incorporat

16.730,00 Lei

Availability: In stoc

Doar 2 ramase

Tehnologie Opti-V

Tehnologia Opti-V ofera un efect de flacara unic si spectaculos, o experienta virtuala care nu se compara cu nici un alt produs prezent pe piata.
Efectul de flacara es...

Tehnologie Opti-V

Tehnologia Opti-V ofera un efect de flacara unic si spectaculos, o experienta virtuala care nu se compara cu nici un alt produs prezent pe piata.
Efectul de flacara este redat cu ajutorul celor mai avansate tehnologii 3D. Pentru a crea flacara si efectele de scanteie sunt utilizate ecrane HD tip plasma si un sistem de proiectie 3D.

LEDLogs

Busteni cu aspect natural si leduri incorporate in interior pentru aspect autentic de jar. Singurele seminee electrice cu adevarat 3D prin tehnologia cu led-uri incorporate in lemne.

Lemnele din interiorul focarului sunt realizate dupa un mulaj de lemn natural ars in foc. Astfel s-au obtinut busteni cu aspect si dimensiuni identice cu lemnele din semineul traditional.

Ambianta si confort tot anul

Bucura-te de o ambianta placuta pe intreg parcursul anului cu efectul de flacara al focarului electric.

Telecomanda inclusa

Acest model de focar electric marca Dimplex include o telecomanda cu ajutorul careia poti sa operezi focarul electric de la distanta. In acelasi timp, focarul electric poate fi operat manual, folosind panoul de control de pe focarul electric

Sunet incorporat

Focarul electric are integrat un sistem audio care reda sunetul lemnelor care ard in foc. Acesta poate fi pornit sau oprit cu ajutorul telecomenzii. 

Video

 Specificatii focar

Dimensiune focarNu este cazul
Dimensiuni focar45 x 76 x 45.5
Alimentare220 V
AmperajNu este cazul
Suprafata incalzireNu e cazul
Putere32 W
TermostatNu este cazul
FunctiiTelecomanda
Caracteristici SpecialeRealLogs , LedLogs, PlasmaFire, HDFlame, Sunet incorporat
TehnologieOpti-V
Puruficator aerNu este cazul
Greutate focar35