Comenzi telefonice:

0758.11.99.33

Despre noi


Hombee este un magazin online care comercializeaza seminee electrice si alte piese de mobilier moderne precum comode TV, birouri si paturi. Hombee va ofera o gama de produse de calitate superioara combinate si un proces usor de achizitionare a acestora, pentru satisfactia clientilor nostri. Toate produsele comercializate de Hombee sunt atent selectate pentru a indeplini cele mai inalte standarde, inainte de a ajunge la clientul final.

hombee

 

 

De ce sa cumperi de la noi?

Branduri premium

Vrem iti oferim o cea mai frumoasa experienta a cumparaturilor online. Hombee comercializeaza produse fabricate de companii respectabile, care inspira frumusete si calitate. Partenerii nostri sunt ClassicFlame si Bell'O, producatori cu traditie care ofera produse de calitate superioara si  foarte durabile, care vor satisface nevoile tuturor.

Produsele noastre

Va oferim o gama completa de Seminee electrice, comode TV cu Seminee incorporate care imbina utilitatea cu confortul, Standuri TV si comode TV, birouri cu design minimalist si revolutionare cat si o colectie de paturi.

Pentru orice buget

Mobila este un accesoriu care care reprezinta stilul si a modul de exprimare a fiecaruia, deci este foarte normal ca pretentiile tale sa aiba un nivel ridicat cand vine vorba despre achizitionarea unei noi piese de mobilier si nu in cele din urma, ca pretul sa fie unul accesibil. Hombee iti ofera cele mai bune preturi si metode de plata flexibile pentru ca tu sa poti lua intotdeauna cele mai bune decizii, impreuna cu noi.

Transport gratuit

Ne dorim ca produsele noastre sa ajunga in casele clientilor nostri indiferent de locatia acestora. De aceea am decis sa oferim transport gratuit clientilor nostri indiferent de locatie. Cu Hombee este foarte convenabil sa plasezi o comanda online si sa primesti produsul in fata usii tale in cel mai scurt timp.

 

Partenerii nostri

 Bell'O

Bell'O International Corporation a fost înființată în 1988, în New Jersey, Statele Unite ale Americii, și a devenit un furnizor de vârf în domeniul de mobilierului audio-video și a altor accesorii electronice de consum. De la început, Bell'O a recunoscut necesitatea oamenilor pentru decorațiuni interioare si a lansat pe piata o gama de piese de mobilier cu un stil italian contemporan, care au fost proiectate pentru a imbina utilitatea cu frumusetea. Bell'O găsit repede o nișă în industrie mobilei furnizand piese de mobilier moderne si folosind combinații unice din lemn, sticlă și metal de cea mai inalta calitate. Cu un personal profesionist, zeci de ani de experiență în industria mobilei si accesoriilor de consum, Bell'O și-a câștigat reputația pentru produsele sale, acestea fiind premiate de nenumarate ori pentru ingeniozitatea si utilitatea lor.

Classic Flame

Fondată în 1996, Twin-Star International, Inc este un producător de mobilier care se străduiește să îmbogățească și să îmbunătățească viața prin furnizarea de modele de mobilier clasice si moderne, dar produse cu indemanarea si atentia tamplarilor de moda veche. Designerii Classiflame au studiat tradițiile si stilurile de mobilier din trecut, dar in acelasi timp și implementarea ultimelor tendințe la nivel mondial pentru a oferi o gama diversificată de produse. Classicflame foloseste cele mai bune tipuri de lemn, furnir si finisaje disponibile pe piata, fiecare ales în mod specific pentru a se potrivi cu stilul și nevoia fiecărei piese în parte.

 

Promisiunea noastra

  • Suntem intr-o cautare continua pentru a gasi cele mai frumoase si utile piese de mobilier. Fie ca au un stil clasic, modern, contemporan sau traditional, vom fi dispusi sa satisfacem nevoile fiecarui client.
  • Livram produsele direct in fata usii tale fara ca tu sa fi nevoit sa platesti vreo taxa de transport
  • Lucram doar cu cei mai profesionisti producatori de mobilier. Fie ca e vorba de seminee electrice sau alte piese de mobilier, va garantam calitate si durabilitate.
  • Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa luati cele mai bune decizii.

 

Depozitul

classicflame warehouse
classicflame distribution